01.04.2015

Рулет “Мармурова курочка”

У розрізі цей рулет виглядає просто розкішно і прикрасить будь-який святковий стіл. А готується дуже просто!

Інгредієнти

  • 0,5 кг білого курячого м’яса (грудка)

  • 4 ч. ложки меленої паприки

  • 4 зубці часнику

  • 2 ст. ложки швидкорозчинного желатину

  • Сіль, чорний перець та інші спеції за смаком

Приготування

  • Куряче філе нарізати якомога дрябнішими шматочками. Додати сіль, пропущений через прес часник, паприку, спеції та желатин, добре вимішати, «побити» як фарш на котлети і залишити на 10 хвилин.
  • Руками сформувати щільний рулет і покласти його в рукав для запікання. Зав’язати краї, зверху вдягнути ще один, так само скріпивши краї.
  • Викласти рулет на деко і випікати в духовці на середньому вогні 1 годину.
  • Вимкнути духовку і залишити рулет схолодати, не відчиняючи дверцят духовки. Коли повністю схолоне, розрізати рукав, дістати рулет і поставити у холодильник.
  • Вистояний у холоді протягом 3-4 годин рулет дістати і нарізати на шматочки.

Спробуйте також приготувати рулет зі свинини з сухофруктами.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.