Печиво “Шоколадні тріщинки”
Мінімум продуктів – максимум задоволення. Легке у приготуванні печиво чудово смакуватиме з кавою або чаєм.
Ingredients
1/2 склянки какао-порошку
1 склянка цукру
1/3 склянки соняшникової олії
4 яйця
2 чайні ложки ванільного екстракту
2 склянки пшеничного борошна
1 чайна ложка розпушувача
1/2 чайної ложки солі
1/2 склянки цукрової пудри
Directions
- У мисці змішайте какао, цукор і олію. Збийте яйця в густу піну, додайте ваніль. Змішайте борошно, розпушувач і сіль; додайте все це до какао-суміші.
- Накрийте тісто і поставте у холод не менше як на 4 години.
- Розігрійте духовку до 175 градусів. Вистеліть деко пергаментним папером. Сформуйте з тіста кульки завбільшки з волоський горіх. Вмокніть кожну кульку в цукрову пудру і викладайте на деко.
- Випікайте в попередньо розігрітій духовці 10-15 хвилин. Дайте постояти на деко кілька хвилин, перш ніж викласти печиво на тарілку.
Спробуйте також приготувати домашнє вівсяне печиво.