Медові коржі, що зберігаються місяць

Зберігаються випечені за цим рецептом коржі більше місяця. Це дуже зручно у передсвятковий період, коли роботи на кухні чимало, а у вас основа для трьох (!) медових тортиків готова! Залишилося пофантазувати з начинкою і прикрасами.

Інгредієнти для коржів

  • 1 скл. меду

  • 4 яйця
     

  • 1 скл. цукру

  • 4 скл. борошна

  • 1,5 ч. ложки соди.

Скуштуйте також медовик варений.

Як приготувати медові коржі

  • Збити яйця з медом і цукром міксером, додати борошно і негашену соду.
  • Скотити кулю, посипати борошном, накрити серветкою і відставити в тепле місце на 3-6 год.
  • Відтак поділити тісто на три частини і кожну ще на 5–7 частин.
  • Розкотити дуже тонкі коржі довільної форми і випікати при 200 градусів десь по 3 хв. кожен.
  • Можна обрізати за розміром роз’ємної форми для тортів, а обрізки зберегти для посипання.

Скуштуйте також медовий торт на сковороді.

Якщо ви вдало випробували рецепт медових коржів тривалого зберігання, будь ласка, поділіться своїми враженнями у коментарях.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора