Медові коржі, що зберігаються місяць
Зберігаються випечені за цим рецептом коржі більше місяця. Це дуже зручно у передсвятковий період, коли роботи на кухні чимало, а у вас основа для трьох (!) медових тортиків готова! Залишилося пофантазувати з начинкою і прикрасами.
Скуштуйте також медовик варений.
Як приготувати медові коржі
- Збити яйця з медом і цукром міксером, додати борошно і негашену соду.
- Скотити кулю, посипати борошном, накрити серветкою і відставити в тепле місце на 3-6 год.
- Відтак поділити тісто на три частини і кожну ще на 5–7 частин.
- Розкотити дуже тонкі коржі довільної форми і випікати при 200 градусів десь по 3 хв. кожен.
- Можна обрізати за розміром роз’ємної форми для тортів, а обрізки зберегти для посипання.
Скуштуйте також медовий торт на сковороді.
Якщо ви вдало випробували рецепт медових коржів тривалого зберігання, будь ласка, поділіться своїми враженнями у коментарях.