02.09.2015

Салат із моцарелою, пастою і помідорами

Моцарела смакує у салатах з базиліком, руколою, помідорами чері, в’яленими помідорами, перепелиними яйцями, оливками, французькою гірчицею (із цілими зернами), горіховим соусом (волоські горіхи обсмажити і перемолоти з олією), винним або бальзамічним оцтом, свіжими сирими шампіньйонами, кедровими горішками, креветками. У нинішньому меню – рецепт салату із моцарелою, пастою і помідорами.

Інгредієнти для салату з моцарелою

  • 150 г пасти

  • 100 г моцарели

  • 250 г помідорів

  • 1 зубець часнику

  • половинка перчини

  • 50 г оливок

  • 1 червона цибулина

  • 0,5 ч. ложки орегано

  • 3 ст. ложки оливкової олії

  • листковий салат.

Приготуйте також моцарелу за півгодини в домашніх умовах.

Як приготувати салат з моцарелою

  • Пасту відварити до готовності.
  • Часник порізати шматочками і посмажити у сковороді з олією протягом 1–2 хв. Часник вийняти, натомість покласти порізаний перець. Вимкнути плитку.
  • Змішати пасту, перець, порізані шматочками помідори й оливки, порізану і заздалегідь замариновану або ошпарену окропом цибулю, кульки моцарели.
  • Заправити салат часниковою олією, змішаною зі спеціями і подрібненим салатом.

Скуштуйте також овочевий салат “Будьте здорові”.

Якщо ви – прихильник італійської кухні і вам сподобався рецепт салату з моцарелою, пастою і помідорами – поділіться враженнями в коментарях!

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.