Маринований сир із прянощами

Це і самостійна страва (закуску оцінять навіть гурмани), і додаток у салати (надасть нового смаку). Скуштуйте!

Інгредієнти для маринованого сиру

  • 500 г сиру

  • 2 ст. ложки лимонного соку

  • 1 ст. ложка яблучного оцту

  • півпучка базиліку

  • 2–3 зубці часнику

  • 1 гостра перчина

  • 2–3 лаврових листки

  • 150 мл олії

  • по 1 ст. ложці орегано, майорану

  • кмину та паприки.

Приготуйте також курячі котлети з сиром та болгарським перцем.

Як приготувати маринований сир із прянощами

  • Сир порізати невеликими шматочками. З’єднати олію, сік лимона і яблучний оцет. Додати подрібнений часник, розмішати.
  • Листочки базиліку  дрібно порізати, лавровий листок розламати. У банку скласти сир, пересипаючи травами, залити маринадом і залишити на три дні за кімнатної температури.
  • Маринад згодом можна використовувати у приготуванні салатів.

Скуштуйте також омлет із сиром.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора