Маринований сир із прянощами
Це і самостійна страва (закуску оцінять навіть гурмани), і додаток у салати (надасть нового смаку). Скуштуйте!
Інгредієнти для маринованого сиру
500 г сиру
2 ст. ложки лимонного соку
1 ст. ложка яблучного оцту
півпучка базиліку
2–3 зубці часнику
1 гостра перчина
2–3 лаврових листки
150 мл олії
по 1 ст. ложці орегано, майорану
кмину та паприки.
Приготуйте також курячі котлети з сиром та болгарським перцем.
Як приготувати маринований сир із прянощами
- Сир порізати невеликими шматочками. З’єднати олію, сік лимона і яблучний оцет. Додати подрібнений часник, розмішати.
- Листочки базиліку дрібно порізати, лавровий листок розламати. У банку скласти сир, пересипаючи травами, залити маринадом і залишити на три дні за кімнатної температури.
- Маринад згодом можна використовувати у приготуванні салатів.
Скуштуйте також омлет із сиром.