22.05.2015

М’ясні тефтелі в овочевому соусі

Хто сказав, що тефтелі бувають лише з рисом? Значно простіше приготувати тефтелі, рецепт яких поданий нижче. Результат же буде однозначно не гірший.

Інгредієнти для страви

Можете приготувати м’ясні «гніздечка».

Як приготувати тефтелі в овочевому соусі

  • Хліб розмочити у воді, розмішати з фаршем. Додати яйця, одну дрібно потерту цибулину, посолити й поперчити.
  • Вибити фарш як на котлети. Сформувати з нього тефтелі довільної форми (круглі, продовгасті). Обкачати їх у борошні і обсмажити в соняшниковій олії.
  • Скласти у каструльку чи глибоку сковороду.
  • Готуємо соус. 2 цибулини дрібно порізати і обсмажити в олії, додати потерту морквину, томатну пасту. Наприкінці покласти половину столової ложки борошна і розмішати.
  • Соус розбавити водою і посолити. Залити ним тефтелі і тушкувати 15 хвилин.

Рекомендуємо рецепт сирних «равликів» із фаршем.

Якщо вам посмакував рецепт м’ясних тефтелей в овочевому соусі, напишіть про свої враження у коментарях та поширте рецепт серед друзів.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.