М’ясні «гніздечка»
Не знаєте, як звичайні котлети перетворити на вишукану святкову страву? Значить, вам треба читати цей рецепт.
Інгредієнти для «гніздечок»
Наступного разу можете приготувати м’ясний рулет з грибами.
Як приготувати «гніздечка» із фаршу
- Хліб замочити у молоці. З розмоченого хліба, фаршу, натертої дрібно цибулини, 1 яйця, солі і перцю вимісити суміш для «гніздечок».
- Тепер робимо начинку. Сир натерти на грубій терці, змішати зі збитими яйцями, сметаною і зеленню. Мокрими руками з фаршу формувати «колобки», надавати їм форму «гнізд» і викладати на деко.
- Заглибини заповнити начинкою.
- Запікати «гніздечка» у духовці, поки не зарум’яняться.
Радимо також рецепт котлет з перепелиними яйцями.