19.05.2015

М’ясні «гніздечка»

Не знаєте, як звичайні котлети перетворити на вишукану святкову страву? Значить, вам треба читати цей рецепт.

Інгредієнти для «гніздечок»

  • 1 кілограм м’ясного фаршу

  • 1 цибулина

  • 200 грамів білого хліба

  • 200 грамів молока

  • 3 яйця

  • 200 грамів твердого сиру

  • 200 грамів сметани

  • сіль, перець, зелень

Наступного разу можете приготувати м’ясний рулет з грибами.

Як приготувати «гніздечка» із фаршу

  • Хліб замочити у молоці. З розмоченого хліба, фаршу, натертої дрібно цибулини, 1 яйця, солі і перцю вимісити суміш для «гніздечок».
  • Тепер робимо начинку. Сир натерти на грубій терці, змішати зі збитими яйцями, сметаною і зеленню. Мокрими руками з фаршу формувати «колобки», надавати їм форму «гнізд» і викладати на деко.
  • Заглибини заповнити начинкою.
  • Запікати «гніздечка» у духовці, поки не зарум’яняться.

Радимо також рецепт котлет з перепелиними яйцями.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.