22.05.2015

Салат з пекінської капусти і плавленого сиру

Пропонуємо приготувати салат з пекінської капусти. Це легкий рецепт з плавленим сиром, крабовими паличками та консервованою кукурудзою без майонезу. Замість неї ми використаємо сметану, можна й натуральний йогурт. Таким чином, цей салат можна вважати дієтичним та дуже корисним. Адже в капусті міститься велика кількість вітамінів.

Доступні складники, які можна купити у кожному магазині, простота приготування, незначні витрати часу – ось переваги цього рецепта. Спробуйте – не пошкодуєте.

Як приготувати салат з пекінки

Не дивлячись на простоту приготування, салат виходить досить поживним та ситним, і готується за лічені хвилини. Для святкового столу, подавати страву краще в скляних, прозорих салатницях. Заправляти сметаною, варто перед подачею, інакше він втратить апетитність і перетвориться в кашу. Прикрасити дрібно порізаною зеленню петрушки, кропу або зернятками гранату.

Інгредієнти для салату

  • 500 грамів пекінської капусти

  • 200 грамів крабових паличок

  • 2 плавлені сирки

  • півбанки консервованої кукурудзи

  • зелена цибуля, кріп, петрушка

  • сметана

  • перець, сіль

Можете приготувати салат з кукурудзою та огірками.

Як приготувати салат із пекінської капусти

  • Капусту і крабові палички нарізати довільно, додати терті сирки і кукурудзу.
  • Усе посолити і поперчити, заправити сметаною.

Пропонуємо, “Смачні салати. Прості та дешеві рецепти на кожен день”.

Для того, щоб ваш салат вийшов смачним, обирайте лише свіжі продукти, капуста не повинна мати м’яке та жовте листя. Замість крабових паличок, можете взяти креветки, а замість кукурудзи – зелений горошок. Для більшої пікантності, можете з’єднати сметану разом із гірчицею. На святковий стіл, візьміть червону пекінську капусту, вона додасть страві оригінальності.

Смачні страви з пекінки, виходять якщо поєднувати її з соєвим соусом та яблучним оцтом. Салати з її використанням є корисними, які можна приготувати в будь-яку пору року.

Щоб позбавити капусту від нітратів, варто покласти її в ємність з кип’яченою водою на годину, після чого стрясти і використовувати для приготування страв.

Радимо рецепт салату з крабових паличок «Конвалія».

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.