02.09.2016

Лінива лазанья

Втомилися ламати голову над тим, що ж сьогодні приготувати на вечерю або чим нагодувати рідних у вихідні? Лінивий варіант лазаньї оцінять любителі готувати швидко, смачно і ефектно. Страва виходить ніжною, ароматною і поживною. І, витративши мінімум коштів, ви приготуєте надзвичайно смачну лазанью, яка нічим не поступатиметься справжній – італійській.

Інгредієнти

Спробуйте також приготувати лаваш із сиром у яйці  

Приготування

  • Фарш злегка підсмажити, додати дрібно порізану цибулю.
  • Помідори нарізати соломкою, додати до фаршу і також підсмажити. В кінці можна додати зелень.
  • Приготувати соус. Муку розмішати з молоком, посолити і довести до кипіння. Постійно помішувати.
  • Зняти з вогню і дати охолонути – соус злегка загустіє.
  • В змащену олією форму викласти лаваш, на нього викласти частину фаршу. Знов лаваш і фарш і зверху лаваш, залити соусом.
  • Провести ножем навколо стінок форми для запікання, щоб соус «оточив» страву.
  • Запікати 35 хвилин до зарум’янення.
  • Посипати зверху тертим сиром і запікати ще хвилин 5.
  • Вийняти з духовки. Смакувати страву можна одразу.

Пропонуємо також рецепт прісного лаваша з борошна і води 

Якщо вам сподобався рецепт лінивої лазаньї, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.