Лінива лазанья
Втомилися ламати голову над тим, що ж сьогодні приготувати на вечерю або чим нагодувати рідних у вихідні? Лінивий варіант лазаньї оцінять любителі готувати швидко, смачно і ефектно. Страва виходить ніжною, ароматною і поживною. І, витративши мінімум коштів, ви приготуєте надзвичайно смачну лазанью, яка нічим не поступатиметься справжній – італійській.
Ingredients
Спробуйте також приготувати лаваш із сиром у яйці
Directions
- Фарш злегка підсмажити, додати дрібно порізану цибулю.
- Помідори нарізати соломкою, додати до фаршу і також підсмажити. В кінці можна додати зелень.
- Приготувати соус. Муку розмішати з молоком, посолити і довести до кипіння. Постійно помішувати.
- Зняти з вогню і дати охолонути – соус злегка загустіє.
- В змащену олією форму викласти лаваш, на нього викласти частину фаршу. Знов лаваш і фарш і зверху лаваш, залити соусом.
- Провести ножем навколо стінок форми для запікання, щоб соус «оточив» страву.
- Запікати 35 хвилин до зарум’янення.
- Посипати зверху тертим сиром і запікати ще хвилин 5.
- Вийняти з духовки. Смакувати страву можна одразу.
Пропонуємо також рецепт прісного лаваша з борошна і води
Якщо вам сподобався рецепт лінивої лазаньї, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.