Прісний лаваш з борошна і води
Таких хлібець стане альтернативою будь-яким грінкам і сухарикам. З нього можна зробити хрумкі канапки, їсти із соусами або просто замість хліба з борщем. А ще це ситний перекус в дорозі і на роботі.
Приготуйте також лаваш з сиром у яйці.
Як приготувати прісний лаваш
- У воді розмішати сіль. Тонкою цівкою поступово всипати борошно, замішати тісто, дати постояти 20–30 хв.
- Тоненько розкатати корж. Підсушити коржик кілька секунд на розпеченій сковороді. Всього виходить 10–12 коржів.
- Готові коржі необхідно змочити водою (можна з побутового розпилювача), інакше вони будуть хрусткі. Зберігати в целофановому пакеті в холодильнику не більше 3 діб.
Скуштуйте також житній хліб у міських домашніх умовах.