02.09.2016

Лимонно-вівсяні тістечка

Думаєте, вас уже нічим не здивуєш? Помиляєтеся. Адже ніжні тістечка з вершково-лимонним кремом не залишать байдужими нікого. Готуються дуже легко, виглядають неймовірно і просто тануть у роті. Головне, уберегтися від спокуси і не з’їсти смаколики одразу, адже їх потрібно годину потримати в холодильнику, щоб начинка захолола.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати полуничні тістечка з сирним кремом

Приготування

  • Розігріти духовку до 180-ти градусів.
  • В посудині змішати борошно, вівсяні пластівці, сіль, соду, звичайний і коричневий цукор. Все перемішати.
  • Масло розтопити, додати суху суміш з посудини, а також ванілін. Перемішати.
  • Половину суміші викласти на змащену форму для випікання і поставити в духовку на 15 хвилин. Після зазначеного часу дістати.
  • В посудині змішати згущене молоко, терту цедру лимона, лимонний сік і лікер, а також жовтки.
  • Викласти лимонну суміш на спечену основу, розрівняти.
  • Зверху посипати другою половиною тіста, розкришуючи його руками.
  • Запікати 25 хвилин до золотистої скориночки.
  • Дістати з духовки, охолодити.
  • Накрити і поставити в холодильник мінімум на годину.
  • Розрізати на квадратики.
  • Зберігати в холодильнику в контейнері, що закривається.

Рекомендуємо також рецепт трюфельних тістечок

Якщо вам сподобався рецепт лимонно-вівсяних тістечок, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.