Лечо з рисом на зиму

Таку закрутку можна їсти як гарячою, так і холодною. Відкрив банку – і вечеря готова. Лечо виходить соковитим, дуже ситним і з ароматом літа. Готуйте і смакуйте. Деталі – у рецепті.
Інгредієнти для лечо з рисом
Радимо також приготувати лечо болгарське.
Як приготувати лечо з рисом на зиму
- Помідори подрібнити в блендері або перемолоти на м’ясорубці.
- Цибулю порізати півкільцями, подрібнити перець і натерти моркву.
- Промити рис. Все змішати, крім оцту, і варити 1 год. від моменту закипання. Наприкінці додати оцет, закип’ятити.
- Розкласти в стерилізовані банки, закрити кришками, перевернути і накрити ковдрою.
- Або простерилізувати: 0,5 л банки — 5 хв, 1 л — 10 хв.
Скуштуйте також лечо з помідорів і болгарського перцю.
Якщо вам сподобався рецепт лечо з рисом на зиму, поділіться ним із друзями у соцмережах.