05.10.2015

Лечо з рисом на зиму

Таку закрутку можна їсти як гарячою, так і холодною. Відкрив банку – і вечеря готова. Лечо виходить соковитим, дуже ситним і з ароматом літа. Готуйте і смакуйте. Деталі – у рецепті.

Інгредієнти для лечо з рисом

Радимо також приготувати лечо болгарське.

Як приготувати лечо з рисом на зиму

  • Помідори подрібнити в блендері або перемолоти на м’ясорубці.
  • Цибулю порізати півкільцями, подрібнити перець і натерти моркву.
  • Промити рис. Все змішати, крім оцту, і варити 1 год. від моменту закипання. Наприкінці додати оцет, закип’ятити.
  • Розкласти в стерилізовані банки, закрити кришками, перевернути і накрити ковдрою.
  • Або простерилізувати: 0,5 л банки — 5 хв, 1 л — 10 хв.

Скуштуйте також лечо з помідорів і болгарського перцю.

Якщо вам сподобався рецепт лечо з рисом на зиму, поділіться ним із друзями у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.