Лечо болгарське
Смачнюча закуска два в одному: і салат, і соус. Готувати дуже просто, а результат чудовий. Смакуватиме з рисом та макаронами.
Інгредієнти для лечо
3 кг помідорів
2 кг солодкого болгарського перцю
100-200 г цукру
1 ст. ложки солі
шматочок гострого перцю
прянощі
50 г рафінованої олії
Приготуйте також салат із перцем та рисом на зиму.
Як приготувати болгарське лечо
- Помідори і перець порізати великими кільцями, пересипати цукром з сіллю, варити 20 хв, додавши олію.
- Насамкінець вкинути подрібнений гострий перець, прянощі.
- Киплячим розкласти в стерильні підігріті банки, стерелізувати 15–20 хв, закрутити.
Рекомендуємо також рецепт маринованого болгарського перцю з медом.