Лечо болгарське

Смачнюча закуска два в одному: і салат, і соус. Готувати дуже просто, а результат чудовий. Смакуватиме з рисом та макаронами.

Інгредієнти для лечо

  • 3 кг помідорів

  • 2 кг солодкого болгарського перцю

  • 100-200 г цукру

  • 1 ст. ложки солі

  • шматочок гострого перцю

  • прянощі

  • 50 г рафінованої олії

Приготуйте також салат із перцем та рисом на зиму.

Як приготувати болгарське лечо

  • Помідори і перець порізати великими кільцями, пересипати цукром з сіллю, варити 20 хв, додавши олію.
  • Насамкінець вкинути подрібнений гострий перець, прянощі.
  • Киплячим розкласти в стерильні підігріті банки, стерелізувати 15–20 хв, закрутити.

Рекомендуємо також рецепт маринованого болгарського перцю з медом.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора