Курячі котлети з ківі у духовці

Котлетки виходять надзвичайно ніжними, а у поєднанні з ківі – соковитими і пікантними. Гніздечка можна використовувати, як швидкий перекус на роботі, адже їх не потрібно гріти – вони прекрасно смакують холодними.


Інгредієнти для страви

700 г курячого філе

третина батона

1 яйце

3 ківі

1 морквина

150 г твердого сиру

олія, молоко

сіль, перець до смаку.

 

Спробуйте також приготувати курячі стегенця в медовому соусі 

Як приготувати курячі гніздечка з ківі

Батон без шкірки замочити в молоці, залишити на 5 хвилин, відтиснути.

Куряче філе разом з батоном пропустити через м’ясорубку.

У фарш додати яйце, сіль, перець, добре перемішати.

Моркву відварити.

Ківі і моркву очистити, нарізати невеликими кубиками, перемішати, – це начинка.

З фаршу сформувати круглі котлети, зробити заглиблення і викласти в нього начинку.

Викласти котлети на змащене олією деко.

Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин.

Сир натерти на тертці і посипати гнізда за 5 хвилин до готовності.

 

Також рекомендуємо рецепт курячих грудок в часниковому соусі 

 

Якщо вам сподобався рецепт курячих гніздечок з ківі, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

загрузка...
Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone