Курячі котлети з ківі у духовці

Котлетки виходять надзвичайно ніжними, а у поєднанні з ківі – соковитими і пікантними. Гніздечка можна використовувати, як швидкий перекус на роботі, адже їх не потрібно гріти – вони прекрасно смакують холодними.
Ingredients
700 г курячого філе
третина батона
1 яйце
3 ківі
1 морквина
150 г твердого сиру
сіль, перець до смаку.
Спробуйте також приготувати курячі стегенця в медовому соусі
Directions
- Батон без шкірки замочити в молоці, залишити на 5 хвилин, відтиснути
- Куряче філе разом з батоном пропустити через м’ясорубку.
- У фарш додати яйце, сіль, перець, добре перемішати.
- Моркву відварити.
- Ківі і моркву очистити, нарізати невеликими кубиками, перемішати, – це начинка.
- З фаршу сформувати круглі котлети, зробити заглиблення і викласти в нього начинку.
- Викласти котлети на змащене олією деко.
- Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин.
- Сир натерти на тертці і посипати гнізда за 5 хвилин до готовності.
Також рекомендуємо рецепт курячих грудок в часниковому соусі
Якщо вам сподобався рецепт курячих гніздечок з ківі, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.