03.10.2015

Курячі грудки в часниковому соусі

Експрес-м’ясо, яке готується не просто швидко, а миттєво. Рецепт ароматної та поживної страви для дуже зайнятих або суперлінивих. Подавати можна з гарніром, а можна й без. Головне майте на увазі, що страва дуже калорійна, тож не захоплюйтеся, якщо побоюєтеся зайвих кілограмів.

Інгредієнти для страви

  • курячі грудки

  • олія для смаження

  • 0,5 ч. ложки розпушувача для тіста

  • 1 яйце

  • 0,5 скл. молока

  • борошно

  • 3 ст. ложок майонезу

  • 3 ст. ложок томатного соусу

  • 2 ст. ложки натурального йогурту без наповнювачів

  • 5 зубків часнику

  • сіль, перець, спеції.

Рекомендуємо також рецепт оладок із курятиною. 

Як приготувати курячі грудки з часниковим соусом

  • Курячі грудки порізати тоненькою соломкою, посолити, поперчити.
  • З яйця, молока, розпушувача та борошна заколотити тісто консистенції як на оладки.
  • У глибоку пательню налити і добре розігріти олію.
  • Кожен шматочок курячого м’яса вмочувати в тісто і класти на гарячу пательню. Стежити, щоб олії було достатньо, а шматочки не торкалися один одного.
  • Знімати підсмажені до золотистого кольору смужки курячих грудок і класти на паперову серветку, щоб увібрала зайвий жир.
  • Приготувати соус: змішати майонез, томатний соус, йогурт та перетертий часник.
  • Курячі грудки викласти на широку тарілку. Окремо в глибокій креманці подати соус.

Спробуйте ще приготувати курячі крильця запечені у пиві.

Сподобався рецепт курячих грудок із часниковим соусом? Порекомендуйте його друзям у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.