21.09.2016

Холодна заправка з перцю

Така заправка зберігається у холодильнику 3-4 місяці. Чудовий маринад для запікання м’яса, до макаронів. Дуже смачним виходить запечене в цій приправі сало. В якості заправки до тушкованих чи печених курячих крил – просто неперевершено. Можна додавати в різні супи, борщі, але, увага – не пересоліть, приправа достатньо солона. Додає свіжого, пікантного смаку – справжній запах літа у ваших стравах.

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати  домашню заправку до борщу

Приготування

  • Перець перекрутити через мясорубку, додати сіль, перемішувати доти, доки сіль розтане.
  • Розлити у банки, закрити пластмасовими кришками, поставити у холодильник

Рекомендуємо ще рецепт овочевої заправки “Ідеальний червоний борщ” на зиму

Якщо вам сподобався рецепт холодної заправки з перцю, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.