Кремзлики по-гуцульськи
Спробуйте приготувати страву гуцульської кухні. Кремзлики – це три в одному: чанахи, деруни і відбивні. Дуже смачно!
Ingredients
Рекомендуємо також рецепт гуцульських голубців.
Directions
- Почищену і помиту картоплю натерти на дрібненькій тертці, додати пшеничне борошно, сире яйце, дрібно нарізану чи також натерту цибулю, розтертий з сіллю часник, чорний мелений перець і сметану.
- Тісто, що вийшло, добре перемішати.
- Підсмажити на пательні в розігрітій олії кремзлики круглої форми (як оладки чи деруни).
- Порізати м’ясо (по два шматки на порцію), легенько відбити, посолити, посипати чорним перцем й обсмажити з обох боків до готовності.
- 1-2 цибулини порізати дрібно і підсмажити на пательні до золотистого кольору.
- У горщечок покласти по три кремзлики, м’ясо, покласти по ложці пасерованї цибульки, посипати перцем та дрібно нарізаною зеленню петрушки.
- Запікати у духовці 5–10 хв за температури 180–200 градусів.
- Готову гарячу страву перекласти в тарілку.
Спробуйте також приготувати угорські крумплі.