Крумплі з ковбаскою
Крумплі – це традиційна страва угорської кухні з простих і звичних для українців продуктів. Її також готують на Закарпатті, а можете спробувати приготувати і ви. За нашим рецептом страва вдасться на 100%!
Інгредієнти для запіканки
400 г картоплі
2 яйця
100 г ковбаси напівкопченої
50 г смальцю
60 г сметани
сіль, перець.
Спробуйте також приготувати запіканку з капусти.
Як приготувати крумплі
- Картоплини відварити у шкірці в підсоленій воді до готовності, охолодити, потім обчистити і порізати кружальцями.
- Ковбасу і відварені накруто яйця теж порізати кружальцями.
- На змащену смальцем бляшку з високими бортами шарами викладати кружальця картоплі, яєць, ковбаси, посолити і поперчити.
- У такій послідовності і наступні шари.
- Верхнім шаром має бути картопля, яку потрібно залити розтопленим смальцем та сметаною, поставити у розігріту духовку та запікати до готовності.
Рекомендуємо також рецепт картопляного гратену.
Якщо вам посмакував рецепт крумплів з ковбаскою, опишіть враження у коментарях. Нам цікаво знати вашу думку.