11.05.2015

Крумплі з ковбаскою

Крумплі – це традиційна страва угорської кухні з простих і звичних для українців продуктів. Її також готують на Закарпатті, а можете спробувати приготувати і ви. За нашим рецептом страва вдасться на 100%!

Інгредієнти для запіканки

  • 400 г картоплі

  • 2 яйця

  • 100 г ковбаси напівкопченої

  • 50 г смальцю

  • 60 г сметани

  • сіль, перець.

Спробуйте також приготувати запіканку з капусти.

Як приготувати крумплі

  • Картоплини відварити у шкірці в підсоленій воді до готовності, охолодити, потім обчистити і порізати кружальцями.
  • Ковбасу і відварені накруто яйця теж порізати кружальцями.
  • На змащену смальцем бляшку з високими бортами шарами викладати кружальця картоплі, яєць, ковбаси, посолити і поперчити.
  • У такій послідовності і наступні шари.
  • Верхнім шаром має бути картопля, яку потрібно залити розтопленим смальцем та сметаною, поставити у розігріту духовку та запікати до готовності.

Рекомендуємо також рецепт картопляного гратену.

Якщо вам посмакував рецепт крумплів з ковбаскою, опишіть враження у коментарях. Нам цікаво знати вашу думку.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.