Крем-суп з руколи та сирним морозивом | Володимир Юрін
Сьогодні, пропонуємо смачний крем-суп з руколи та сирним морозивом від шеф-кухаря Володимира Юріна. Дізнайтеся, як приготувати сирне морозиво. Для зручності, рецепт супу з руколою, представлений з відео.
Рукола — корисна рослина, яка містить велику кількість вітамінів, мікро- та макроелементів. Найчастіше, ми виористовуємо руколу у свіжому вигляді, проте з неї, виходять чудові, поживні та смачні супи. Така страва чудово підійде вегетаріанцям або тим, хто дотримується здорового харчування.
Рецепт крем-супу з руколи
Завдяки вишуканій презентації, від Володимира Юріна, таку першу страву, ви зможете приготувати порційно на святковий стіл. А сирне морозиво, доповнить смак супу та зробить його ще більш ніжним.
Пропонуємо переглянути рецепт з відео, де ви дізнаєтесь всі поради стосовно приготування та зарядитесь масою позитиву від перегляду. Обов’язково перегляньте рецепт, адже страва рахується не лише смачною, вишуканою, а ще й корисною. Рукола вважається дієтичним продуктом, що робить страви з неї просто незамінними для тих, хто намагається схуднути.
Пропонуємо, рецепт кабачкового крем-супу.
Такий густий крем-суп готується досить швидко, а в результаті виходить справжня ресторанна страва з легкими горіховими нотками, яка не залишить байдужими любителів руколи. Якщо ви хочете не лише посмакувати таким супом, а й зігрітися, можете не використовувати сирне морозиво, хоча таке поєднання дуже вдале.
Для морозива, підійде сметана будь-якої жирності, у нас 15%. Цибулю ми пасеруємо, але якщо ви її трішки пересмажили, не проблема, адже далі у нас буде однорідна консистенція.
Ingredients
Сметана — 100 г
Сир Фета — 50 г
Сир Дор Блю — 10 г
Рукола
Вершки — 150-180 мл
Ріпчаста цибуля — 30 г
Картопля – 1 шт
Спеції: паприка, сіль, чорний перець, гранульований часник, тим’ян
Оливкова олія — 50 г
Спробуйте гарбузовий салат з руколою та фетою.
як приготувати крем-суп з сирним морозивом
- Для початку приготуємо сирне морозиво. Для цього, беремо сметану і два види сиру, паприку та перемішуємо нашу масу до однорідності.
- Відправляємо до морозильної камери, коли маса почне густіти, знову перемішуємо. Потім, залишаємо на 15 хвилин у морозилці.
- З морозилки дістаємо морозиво, ще раз перемішуємо і знову, відправляємо його на 10 хвилин.
- Готуємо крем-суп. Розігріваємо каструлю, вливаємо олію, далі відправляємо порізану цибулю та готуємо її до прозорості.
- Тепер додаємо порізану картоплю, перемішуємо, заливаємо водою, солимо, перчимо та всипаємо трішки часнику. Варимо 10 хвилин.
- До супу вливаємо вершки і готуємо до 10 хвилин.
- До супу додаємо свіжу руколу (залишаючи грам 10 для презентації) і варимо 2-3 хвилини. Додаємо трішки тим’яну. Суп заливаємо в блендер та збиваємо до однорідності.
- Для презентації викладаємо руколу, на яку викладаємо наше морозиво, посипаємо паприкою та трішки оливковою олією. Вливаємо наш суп. Смачного!
Рекомендуємо рецепт крем-супу з броколі.