17.09.2020

Крем чіз для капкейків, кексів з домашнього сиру | Квіти з крему

Крем чіз для капкейків, кексів з домашнього сиру | Квіти з крему

Приготуйте разом з нами крем чіз, який тримає форму, і підходять для декорування капкейків, кексів та тортів з домашнього кисломолочного сиру. Розповімо, як робити квіти з масляного крему та згущеного молока.

Крем чіз – далеко не новий у кулінарному світі, використовується в популярних десертах багатьох ресторанів. В нього яскраво виражений вершковий смак з дуже ніжною структурою, шо просто тане в роті. Завдяки такому мусу, можна приховати недоліки тортів чи іншої випічки. Головне вибрати правильний рецепт, і в цьому ми вам допоможемо.

Як зробити крем з кисломолочного сиру

Цієї порції вистачить приблизно на 10-12 капкейків. Згущенки може знадобитися більше, чим сир сухіший, тим більше її буде потрібно. Крем, можна використовувати і в якості начинки для десертів. З ним легко працювати, і можна використовувати для вирівнювання тортів. Якщо у вас не знайдеться такого перехідника, можна робити все те саме, але тоді кольори будуть більш розмиті. В такому випадку, краще використовувати один колір.

Головне використовувати холодний сир, а масло- тепле. Для кращого смаку додавайте в масу ванільний цукор. Якщо крем плануєте робити для начинки, то масло можна замінити вершками, але не менше 33% жирності. Зберігати рекомендується не більше 5 діб.

Інгредієнти для сирного крему

  • 200 г. кисломолочного сиру

  • 50 г. згущеного молока

  • 400 г. вершкового масла 82%

  • 50 г. цукрової пудри

Рекомендуємо, масляний крем на молоці та яйцях.

Приготування квітів з крему на маслі

  • До кисломолочного сиру додаємо згущене молоко, перебиваємо блендером до однорідності.
  • Окремо збиваємо вершкове масло з цукровою пудрою.
  • Туди ж, поступово додаємо сиркову масу.
  • Для того, щоб зробити квіти, ділимо масу на дві або три частини та фарбуємо гелевими барвниками.
  • Для декору використовуємо спеціальний кондитерський набір: насадка у вигляді квітки, мішечок та потрійний перехідник для змішування кольорів.
  • Крем набираємо у мішечки, робимо отвори і вкладаємо у один великий мішок з відповідною насадкою.
  • Витискаємо квіти не торкаючись насадкою кексів. Робимо це витягуючи квіти догори.
  • Тепер беремо мішечок з насадкою у вигляді листка, і формуємо на капкейках листочки (можна без них).

Спробуйте, єгипетський пиріг з заварним кремом.

Якщо маса готується для торта, то потрібно підрахувати, щоб її вистачило. Чим більше крему використається на декорування, тим рівнішим вийде десерт. Обов’язково перший шар має бути тонким, він покриє крихти, щоб в подальшому вони не розпливлися по поверхні торта. І вже після холодження, наносити наступний шар, випічка теж повинна бути холодною.

Після того, як ви навчились готувати традиційний крем чіз, можна додавати інші компоненти: банани, шоколад, каву, фісташки,ягоди, карамель, тощо. За бажанням, для кислинки, замість ванільного цукру можна додати цедру лимона, апельсина чи лайма.

Крем чудово підійде для кексиків з полуницею і шоколадом.

Залишити коментар

Your email address will not be published.