Масляний крем на молоці та яйцях

Поділитись публікацією:

Приготований за цим рецептом крем, виходить дуже ніжним, повітряним. Ним можна перемазувати торти, наповнювати еклери, задобрювати тістечка. Спробуйте – і, можливо, він стане вашим улюбленим.

Інгредієнти для масляного крему

Радимо також приготувати яблучний пиріг із заварним кремом.

Як приготувати масляний крем на молоці та яйцях

  • Налити в каструлю молоко, додати цукор і, помішуючи, довести до кипіння.
  • В окремій каструльці злегка збити вінчиком яйця і, не припиняючи збивати, влити сюди ж тонкою цівкою гаряче молоко з цукром. Цю суміш довести майже до кипіння, потім охолодити до кімнатної температури.
  • Збити масло, не припиняючи збивати, поступово ввести невеликими порціями охолоджений молочний сироп і збити до пишного крему.

Скуштуйте також торт “Наполеон” із заварним кремом.

Якщо вам сподобався рецепт масляного крему на молоці та яйцях, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...