Масляний крем на молоці та яйцях
Приготований за цим рецептом крем, виходить дуже ніжним, повітряним. Ним можна перемазувати торти, наповнювати еклери, задобрювати тістечка. Спробуйте – і, можливо, він стане вашим улюбленим.
Радимо також приготувати яблучний пиріг із заварним кремом.
Як приготувати масляний крем на молоці та яйцях
- Налити в каструлю молоко, додати цукор і, помішуючи, довести до кипіння.
- В окремій каструльці злегка збити вінчиком яйця і, не припиняючи збивати, влити сюди ж тонкою цівкою гаряче молоко з цукром. Цю суміш довести майже до кипіння, потім охолодити до кімнатної температури.
- Збити масло, не припиняючи збивати, поступово ввести невеликими порціями охолоджений молочний сироп і збити до пишного крему.
Скуштуйте також торт “Наполеон” із заварним кремом.
Якщо вам сподобався рецепт масляного крему на молоці та яйцях, напишіть про це у коментарях.