28.10.2015

Масляний крем на молоці та яйцях

Приготований за цим рецептом крем, виходить дуже ніжним, повітряним. Ним можна перемазувати торти, наповнювати еклери, задобрювати тістечка. Спробуйте – і, можливо, він стане вашим улюбленим.

Інгредієнти для масляного крему

Радимо також приготувати яблучний пиріг із заварним кремом.

Як приготувати масляний крем на молоці та яйцях

  • Налити в каструлю молоко, додати цукор і, помішуючи, довести до кипіння.
  • В окремій каструльці злегка збити вінчиком яйця і, не припиняючи збивати, влити сюди ж тонкою цівкою гаряче молоко з цукром. Цю суміш довести майже до кипіння, потім охолодити до кімнатної температури.
  • Збити масло, не припиняючи збивати, поступово ввести невеликими порціями охолоджений молочний сироп і збити до пишного крему.

Скуштуйте також торт “Наполеон” із заварним кремом.

Якщо вам сподобався рецепт масляного крему на молоці та яйцях, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.