Котлети м’ясні з яблуком
Ніби й звичайні котлети, але щось у них незвичайне. І цієї незвичайності додає їм яблуко. Спробуйте приготувати цю страву по-новому.
Інгредієнти для котлет
півкілограма м’ясного фаршу
150 грамів білого хліба
1 цибулина
1 яйце
1 яблуко
сіль, спеції
3 столові ложки борошна
соняшникова олія для смаження
50 грамів вершкового масла
Можете приготувати котлети з перепелиними яйцями.
Як приготувати котлети з яблуком
- Обсмажені котлети скласти у сковорідку, налити трішки води, закрити кришкою і хвилин 5-10 потушкувати на слабкому вогні.
- Сформувати котлети. Усередину кожної покласти трішки вершкового масла. Обкачати у борошні й обсмажити в олії.
- Обсмажені котлети скласти у сковорідку, налити трішки води, закрити кришкою і хвилин 5-10 потушкувати на слабкому вогні.
Спробуйте також рецепт рибних котлет.