Рибні котлети «Чудо-юдо»
Дитина не любить рибних котлет? Тепер проситиме добавки!
Ingredients
- Для котлет
500 г рибного філе
3 яйця
2 картоплини
1 ст. ложки олії
1 ст. ложка молока, сіль
- Для соусу
0,5 скл. консервованого зеленого горошку
1 скл. води чи бульйону
1 ст. ложка борошна
2 ст. ложки олії
1 ч. ложка лимонного соку, сіль
Сподобався рецепт? Рекомендуємо також приготувати оладки з риби.
Directions
- Відварену у кожушках картоплю охолодити і почистити, перемолоти разом із філе, додати олію, молоко, яйця, сіль.
- Масу розмішати, сформувати котлетки у вигляді рибок, запанірувати у сухарях.
- Готувати на пару або запікати.
- Приготувати море-соус: підсмажити борошно на сухій сковороді до золотистого кольору, додати лимонний сік, бульйон чи воду, горошок, сіль, варити 15 хв.