Рибні котлети «Чудо-юдо»

Дитина не любить рибних котлет? Тепер проситиме добавки!

Ingredients

  • Для котлет
  • 500 г рибного філе

  • 3 яйця

  • 2 картоплини

  • 1 ст. ложки олії

  • 1 ст. ложка молока, сіль

  • Для соусу
  • 0,5 скл. консервованого зеленого горошку

  • 1 скл. води чи бульйону

  • 1 ст. ложка борошна

  • 2 ст. ложки олії

  • 1 ч. ложка лимонного соку, сіль

Сподобався рецепт? Рекомендуємо також приготувати оладки з риби.

Directions

  • Відварену у кожушках картоплю охолодити і почистити, перемолоти разом із філе, додати олію, молоко, яйця, сіль.
  • Масу розмішати, сформувати котлетки у вигляді рибок, запанірувати у сухарях.
  • Готувати на пару або запікати.
  • Приготувати море-соус: підсмажити борошно на сухій сковороді до золотистого кольору, додати лимонний сік, бульйон чи воду, горошок, сіль, варити 15 хв.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора