Картопляний рулет з м’ясом
Вважаєте, що картопляне пюре з котлетами – це банально? Тоді спробуйте приготувати його в іншому вигляді. Продукти ті самі, смак – майже той самий, а результат – незрівнянний.
Інгредієнти для страви
- Тісто:
750 грамів картоплі
100 грамів твердого сиру
1 яйце
50 грамів вершкового масла
3 зубки часнику
сіль
- Начинка:
250 грамів м’ясного фаршу
1 невелика морквина
1 цибулина
сіль, чорний мелений перець
Спробуйте ще приготувати французьке картопляне пюре.
Як приготувати картопляний рулет
- Картоплю почистити і відварити з сіллю і часником. Коли буде готова, відцідити воду, потовкти до однорідного пюре. Додати натертий сир, яйце і масло, перемішати.
- Готуємо начинку. Порізану цибулину і потерту морквину підсмажити на олії. Додати фарш і ще посмажити, поки фарш буде готовий. Посолити й поперчити.
- На харчову плівку викласти картоплю, надати їй прямокутну форму.
- На дві третини площі картоплі викласти начинку.
- За допомогою харчової плівки згорнути рулет. Викласти його на вистелене пергаментом деко, змастити яйцем і поставити у духовку.
- Пекти при температурі 200 градусів до зарум’янення.
- Готовий рулет порізати на порційні шматочки.
Радтимо також рецепт картопляних кошиків з начинкою.