Вважаєте, що картопляне пюре з котлетами – це банально? Тоді спробуйте приготувати його в іншому вигляді. Продукти ті самі, смак – майже той самий, а результат – незрівнянний.
Картоплю почистити і відварити з сіллю і часником. Коли буде готова, відцідити воду, потовкти до однорідного пюре. Додати натертий сир, яйце і масло, перемішати.
Готуємо начинку. Порізану цибулину і потерту морквину підсмажити на олії. Додати фарш і ще посмажити, поки фарш буде готовий. Посолити й поперчити.
На харчову плівку викласти картоплю, надати їй прямокутну форму.
На дві третини площі картоплі викласти начинку.
За допомогою харчової плівки згорнути рулет. Викласти його на вистелене пергаментом деко, змастити яйцем і поставити у духовку.
Пекти при температурі 200 градусів до зарум’янення.