29.07.2015

Картопляний рулет з м’ясом

Вважаєте, що картопляне пюре з котлетами – це банально? Тоді спробуйте приготувати його в іншому вигляді. Продукти ті самі, смак – майже той самий, а результат – незрівнянний.

Інгредієнти для страви

  • Тісто:
  • 750 грамів картоплі

  • 100 грамів твердого сиру

  • 1 яйце

  • 50 грамів вершкового масла

  • 3 зубки часнику

  • сіль

  • Начинка:
  • 250 грамів м’ясного фаршу

  • 1 невелика морквина

  • 1 цибулина

  • сіль, чорний мелений перець

  • соняшникова олія

Спробуйте ще приготувати французьке картопляне пюре.

Як приготувати картопляний рулет

  • Картоплю почистити і відварити з сіллю і часником. Коли буде готова, відцідити воду, потовкти до однорідного пюре. Додати натертий сир, яйце і масло, перемішати.
  • Готуємо начинку. Порізану цибулину і потерту морквину підсмажити на олії. Додати фарш і ще посмажити, поки фарш буде готовий. Посолити й поперчити.
  • На харчову плівку викласти картоплю, надати їй прямокутну форму.
  • На дві третини площі картоплі викласти начинку.
  • За допомогою харчової плівки згорнути рулет. Викласти його на вистелене пергаментом деко, змастити яйцем і поставити у духовку.
  • Пекти при температурі 200 градусів до зарум’янення.
  • Готовий рулет порізати на порційні шматочки.

Радтимо також рецепт картопляних кошиків з начинкою.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.