Французьке картопляне пюре

Триста років тому в Європі за 100 г мускатних горіхів можна було купити цілу корову. Нині ця спеція популярна серед кухарів усього світу. Її додають до різноманітних страв. Особливо смачно з картопляним пюре.

Інгредієнти для картопляного пюре

  • 4 картоплини

  • 50 г вершкового масла

  • 0,5 скл. молока

  • сіль, мускатний горіх

Як приготувати французьке пюре

  • Поки вариться картопля, потрібно розтопити масло й довести до кипіння молоко.
  • До потовченої картоплі додати масло, молоко і посипати тертим мускатом.
  • За допомогою міксера перетворити пюре на легкий крем.
  • Страву не варто лишати «на завтра», адже вона втратить смакові якості.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора