Французьке картопляне пюре

Поділитись публікацією:

Триста років тому в Європі за 100 г мускатних горіхів можна було купити цілу корову. Нині ця спеція популярна серед кухарів усього світу. Її додають до різноманітних страв. Особливо смачно з картопляним пюре.

Інгредієнти для картопляного пюре

Як приготувати французьке пюре

  • Поки вариться картопля, потрібно розтопити масло й довести до кипіння молоко.
  • До потовченої картоплі додати масло, молоко і посипати тертим мускатом.
  • За допомогою міксера перетворити пюре на легкий крем.
  • Страву не варто лишати «на завтра», адже вона втратить смакові якості.
Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...