Капустяні шніцелі з сиром
Іноді хочеться так відпочити від м’яса без відриву від повноцінної і смачної кухні. Рецепт капустяних шніцелів із твердим сиром – саме для такого випадку. Приготувати таку сирно-овочеву страву під силу кожній господині, а смакуватимуть усі в родині, не сумнівайтеся!
Ingredients
1-кілограмова капустина
3 яйця
200 г сиру твердих сортів
50 мл холодної води
борошно для панірування
олія для смаження
сіль, спеції за смаком
Рекомендуємо рецепт приготування пиріжків з капустою.
Directions
- Капустину попарити в підсоленій воді як на голубці, розібрати на листочки.
- Зрізати товсту частину з кожного, найжорсткіші місця обережно відбити, щоб не пошкодити цілісність. Якщо листя надто велике, розрізати навпіл.
- Сир порізати на тонкі скибочки. Яйця добре збити з сіллю та спеціями, додати холодну воду.
- Кожен шматочок сиру загорнути в капустяний листок, як у конвертик.
- Обваляти в борошні, вмочити у збиті яйця і викласти на добре розігріту пательню з олією.
- Обсмажити з обох боків до золотистого кольору, викласти на паперову серветку, щоб увібрала зайвий жир.
Спробуйте також приготувати пиріг з капустою та яйцями.
Якщо вам сподобався рецепт капустяних шніцелів з твердим сиром, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.