Капустяні шніцелі з сиром

Поділитись публікацією:

Іноді хочеться так відпочити від м’яса без відриву від повноцінної і смачної кухні. Рецепт капустяних шніцелів із твердим сиром – саме для такого випадку. Приготувати таку сирно-овочеву страву під силу кожній господині, а смакуватимуть усі в родині, не сумнівайтеся!

Ingredients

Рекомендуємо рецепт приготування пиріжків з капустою.

Directions

  • Капустину попарити в підсоленій воді як на голубці, розібрати на листочки.
  • Зрізати товсту частину з кожного, найжорсткіші місця обережно відбити, щоб не пошкодити цілісність. Якщо листя надто велике, розрізати навпіл.
  • Сир порізати на тонкі скибочки. Яйця добре збити з сіллю та спеціями, додати холодну воду.
  • Кожен шматочок сиру загорнути в капустяний листок, як у конвертик.
  • Обваляти в борошні, вмочити у збиті яйця і викласти на добре розігріту пательню з олією.
  • Обсмажити з обох боків до золотистого кольору, викласти на паперову серветку, щоб увібрала зайвий жир.

Спробуйте також приготувати пиріг з капустою та яйцями.

Якщо вам сподобався рецепт капустяних шніцелів з твердим сиром, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...