17.04.2015

Салат з капусти «Романеско»

Рецепт салату, який, можливо, і не здивує своїм смаком, бо романеску чимось нагадує цвітну капусту і броколі, зате вигляд у нього точно буде екзотичний!

Інгредієнти

  • 400 г капусти романеско

  • 4 варених вкруту яйця

  • 100 г макаронів

  • 1 ч. ложка гірчиці

  • 2 ст. ложки подрібнених фісташок

  • 2-3 стол. ложки майонезу

  • 1/4 лимона

Приготування

  • Макарони зварити в підсоленій воді, відкинути на друшляк, щоб стекла вода.
  • Суцвіття капусти покласти в підсолену киплячу воду, туди ж кинути четвертинку лимона.
  • Поварити 5-7 хв., воду злити, лимон викинути.
  • Поки капуста схолодає, почистити і посікти яйця.
  • До капусти додати охолоджені макарони, яйця, сіль, спеції, подрібнені фісташки, гірчицю, заправити майонезом.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.