02.05.2015

Сигари (пиріжки з капустою)

Капусту ми даремно недооцінюємо. По-перше, вона дуже корисна. По-друге, дешева. А по-третє, з неї можна приготувати безліч смачнючих страв. Спробуйте!

Інгредієнти

  • 2 скл. борошна

  • по 0,5 скл. олії та води

  • сіль

  • качан капусти

  • по 1 морквині та цибулині.

Спробуйте приготувати пиріг з яєчно-капустяною начинкою.

Приготування

  • Із борошна, олії, води і солі замісити м’яке й еластичне тісто, розділити на 12–14 шматків.
  • Кожен розкачати якомога тонше (майже до прозорості) у формі прямокутника.
  • Покласти на вузький край тушковану капусту з цибулею і морквою, трошки загорнути тісто з боків і зробити рулет.
  • Виходить пиріжок розміром 10 на 3 см.
  • Викласти на деко швом донизу, змастити яйцем, запікати за температури 200 градусів 20–30 хв до золотистого кольору.
  • Виходить тісто схоже на листкове, хрумке.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.