Пиріг з капустяно-яєчною начинкою «За вуха не відтягнеш»
Такий пиріг (хоча він і без м’яса) засмакує навіть чоловікам.
Ingredients
500 г капусти
3 яйця
5 ст. ложок сметани
3 ст. ложки майонезу
6 ст. ложок борошна
1 ч. ложка солі
2 ч. ложки розпушувача для тіста
кріп
Directions
- Капусту нашаткувати, посолити, злегка протушкувати, вимкнути, додати посічений кріп.
- З яєць, борошна, майонезу, сметани, розпушувача збити тісто.
- Форму змастити олією, налити частину тіста, щоб покрило дно.
- Викласти капусту, зверху вилити решту тіста.
- Поставити у розігріту до 180 градусів духовку, запікати 30 хв до золотистого кольору.
Спробуйте приготувати пиріжки з капустою, та не прості, а у формі сигар.