02.05.2015

Пиріг з капустяно-яєчною начинкою «За вуха не відтягнеш»

Такий пиріг (хоча він і без м’яса) засмакує навіть чоловікам.

Інгредієнти

  • 500 г капусти

  • 3 яйця

  • 5 ст. ложок сметани

  • 3 ст. ложки майонезу

  • 6 ст. ложок борошна

  • 1 ч. ложка солі

  • 2 ч. ложки розпушувача для тіста

  • кріп

Приготування

  • Капусту нашаткувати, посолити, злегка протушкувати, вимкнути, додати посічений кріп.
  • З яєць, борошна, майонезу, сметани, розпушувача збити тісто.
  • Форму змастити олією, налити частину тіста, щоб покрило дно.
  • Викласти капусту, зверху вилити решту тіста.
  • Поставити у розігріту до 180 градусів духовку, запікати 30 хв до золотистого кольору.

Спробуйте приготувати пиріжки з капустою, та не прості, а у формі сигар.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.