Кабачки консервовані на зиму

Поділитись публікацією:

Узимку такі кабачки складуть серйозну конкуренцію огіркам. Гострі, хрумкі, соковиті, вони стануть незамінним доповненням до овочевого гарніру чи м’ясної страви.

Інгредієнти для страви

  • 7-8 середніх кабачків

  • 2,5 літра води

  • 1,5 склянки оцту

  • 1 склянка цукру

  • 0,5 склянки солі

  • кріп, часник

  • чорний перець горошком

  • лавровий лист

Спробуйте також приготувати кабачкову ікру на зиму.

Як приготувати консервовані кабачки

  • З води, оцту, цукру і солі зварити маринад. Його має повністю вистачити на 6 літрових банок.
  • Саме у стільки банок накласти кабачки, порізані шматочками. У кожну додати гілочку кропу і по 3-4 зубці часнику, а також по 1 лавровому листку та по кілька горошин чорного перцю.
  • Маринадом залити кабачки у банках і поставити стерилізувати на 15 хвилин.
  • Готові кабачки закатати металевими кришками і винести у прохолодне місце.

Можна ще спробувати рецепт кетчупу із кабачків.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...