Кабачки консервовані на зиму
Узимку такі кабачки складуть серйозну конкуренцію огіркам. Гострі, хрумкі, соковиті, вони стануть незамінним доповненням до овочевого гарніру чи м’ясної страви.
Інгредієнти для страви
Спробуйте також приготувати кабачкову ікру на зиму.
Як приготувати консервовані кабачки
- З води, оцту, цукру і солі зварити маринад. Його має повністю вистачити на 6 літрових банок.
- Саме у стільки банок накласти кабачки, порізані шматочками. У кожну додати гілочку кропу і по 3-4 зубці часнику, а також по 1 лавровому листку та по кілька горошин чорного перцю.
- Маринадом залити кабачки у банках і поставити стерилізувати на 15 хвилин.
- Готові кабачки закатати металевими кришками і винести у прохолодне місце.
Можна ще спробувати рецепт кетчупу із кабачків.