25.07.2015

Оладки з капустою та м’ясом

Сьогодні на обід – оладки. Однак ласунів розчаруємо: оладки будуть з м’ясом та капустою. Але запевняємо: вони вам сподобаються.

Інгредієнти для страви

  • 300 грамів свинини або телятини

  • 300 грамів білоголовкової капусти

  • 4 яйця

  • 1 чайна ложка розпушувача

  • 200 грамів кефіру

  • 1 чайна ложка цукру

  • 1 склянка борошна

  • зелень

  • сіль, спеції

  • соняшникова олія для смаження

Можете ще приготувати оладки із крабових паличок.

Як приготувати оладки

  • Капусту порізати дрібно і покласти її на сковороду, посолити, додати кілька ложок олії і трохи води. Так тушкувати, поки не стане м’якою.
  • М’ясо дрібно порізати і підсмажити до готовності. Посолити його і поперчити чи додати інші спеції. Коли м’ясо смажитиметься, стежити, аби не сильно підсохло, бо буде жорстке.
  • Яйця збити з сіллю, цукром, додати сметану, розпушувач, борошно. Наприкінці у тісто покласти подрібнену зелень, капусту та м’ясо.
  • Масу викладати ложкою на розігріту з олією сковороду і смажити оладки.

Спробуйте також рецепт оладок із курятини.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.