Кетчуп із кабачків
Кажуть, не той кетчуп, що в магазині, а той – що в холодильнику. Готуйте за цим рецептом – і дізнаєтеся, який на смак натуральний кетчуп.
Інгредієнти для кетчупу
Приготуйте ще кабачки мариновані на зиму.
Як приготувати кетчуп із кабачків
- У вварений томатний сік покласти терту моркву, варити до повної м’якості 20 хв.
- Додати цукор, олію, довести до кипіння, всипати якнайдрібніше порізані кубиками перець та кабачки.
- Кип’ятити на малому вогні 30–40 хв, всипати дрібно порізаний часник і влити 0,5 скл. оцту, прокип’ятити 3–5 хв, охолодити, закрутити у стерильні банки.
- Можна попередньо перемолоти блендером.
Приготуйте ще класичну кабачкову ікру.
Сподобався рецепт кабачкового кетчупу? Прокоментуйте його на сайті та поширте у соціальних мережах – нехай приготують та скуштують і ваші друзі!