10.09.2016

Холодний томатний суп гаспачо із сухариками

Поки за вікном ще гаряче, а свіжі овочі є доступними, якраз доречно приготувати гаспачо – холодний томатний суп. В Іспанії його відносять до напоїв і тому гаспачо можуть подавати до столу не тільки в тарілці, а й у склянці. Основний момент – окремо в тарілочці поставити сухарики, які чудово смакують з освіжаючим супом.

Інгредієнти

Рекомендуємо також приготувати суп-пюре з білих грибів

Приготування

  • Помідори і огірки помити, очистити від шкірки, порізати на шматочки.
  • Болгарський перець помити, почистити, разом з цибулею і часником, подрібнити.
  • Овочі збити в блендері. Додати лимонний сік і ще раз збити.
  • Посолити, поперчити, додати оливкову олію.
  • Знову збити все блендером і викласти в каструлю.
  • Батон порізати середніми кубиками, викласти в миску, полити оливковою олією, посипати спеціями.
  • Поставити сухарі в розігріту до 160 градусів духовку на 20 хвилин.
  • Гаспачо поставити в холодильник на 2 години.
  • Подавати суп з подрібненою зеленню і сухариками.

Спробуйте також приготувати томатний суп з рисом і фрикадельками

Якщо вам сподобався рецепт холодного томатного супу гаспачо із сухариками, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.