Фрукти (яблука, груші, брусниця) з коньяком. Консервація фруктів на зиму

Пропонуємо цікавий рецепт консервації на зиму. Він дійсно вартий того, аби його приготувати: шматочки фруктів з густим цукровим сиропом і коньяком зігріють вас холодними зимовими вечорами. Доступно, просто, швидко і надзвичайно смачно.

Тепер не потрібно буде думати які інгрідієнти додавати до різноманітних десертів чи напоїв, особливко в холодну пору року. Куштувати потрібно не раніше, ніж через місяць, за цей час плоди з дерева, повністю вберуть в себе весь ароматний сік, Така консервація не складна, і обов’язково потрібно скористатись хоча б одною з них. Вашій увазі, незвичний варіант фруктової заготовки, яка точно вам знадобиться.

Рецепт консервації фруктів з коньяком

Вміст таких компонентів вдало поєднується, а легкий аромат алкоголю додасть незвичного, проте приємного смаку. А ще, це чудовий варіант зберегти фрукти та ягоди до самої зими. Консервування на сьогоднішній день вважається одним з найпопулярніших способом зберігання урожаю.

Ingredients

  • 1 кг яблук

  • 1 кг груш

  • 1,5 кг брусниці

  • 1 кг цукру

  • 1,5 л води

  • 1 лимон

  • коньяк, кориця

Спробуйте ще приготувати шоколадно-сливове варення 

Directions

  • Яблука і груші помити, розрізати на 4 частини, видалити серцевину.
  • Лимон помити, нарізати шматочками.
  • Воду з цукром закип’ятити, зняти піну, покласти яблука і варити 5 хвилин.
  • Вийняти шумівкою, перекласти в посудину.
  • Так само зробити з грушами і брусницями.
  • В сироп додати корицю, закип’ятити.
  • Викласти в стерилізовані банки, чергуючи: яблука, брусниці, груші (зверху повинні бути брусниці).
  • В кожну банку додати шматочок лимона, залити сиропом.
  • Додати по 2 ст. ложки коньяку, закатати.

Рекомендуємо також варення зі шкірок кавуна 

Якщо вам сподобався рецепт фруктів з коньяком на зиму, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах .

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора