Фрукти (яблука, груші, брусниця) з коньяком. Консервація фруктів на зиму
Пропонуємо цікавий рецепт консервації на зиму. Він дійсно вартий того, аби його приготувати: шматочки фруктів з густим цукровим сиропом і коньяком зігріють вас холодними зимовими вечорами. Доступно, просто, швидко і надзвичайно смачно.
Тепер не потрібно буде думати які інгрідієнти додавати до різноманітних десертів чи напоїв, особливко в холодну пору року. Куштувати потрібно не раніше, ніж через місяць, за цей час плоди з дерева, повністю вберуть в себе весь ароматний сік, Така консервація не складна, і обов’язково потрібно скористатись хоча б одною з них. Вашій увазі, незвичний варіант фруктової заготовки, яка точно вам знадобиться.
Рецепт консервації фруктів з коньяком
Вміст таких компонентів вдало поєднується, а легкий аромат алкоголю додасть незвичного, проте приємного смаку. А ще, це чудовий варіант зберегти фрукти та ягоди до самої зими. Консервування на сьогоднішній день вважається одним з найпопулярніших способом зберігання урожаю.
Спробуйте ще приготувати шоколадно-сливове варення
Directions
- Яблука і груші помити, розрізати на 4 частини, видалити серцевину.
- Лимон помити, нарізати шматочками.
- Воду з цукром закип’ятити, зняти піну, покласти яблука і варити 5 хвилин.
- Вийняти шумівкою, перекласти в посудину.
- Так само зробити з грушами і брусницями.
- В сироп додати корицю, закип’ятити.
- Викласти в стерилізовані банки, чергуючи: яблука, брусниці, груші (зверху повинні бути брусниці).
- В кожну банку додати шматочок лимона, залити сиропом.
- Додати по 2 ст. ложки коньяку, закатати.
Рекомендуємо також варення зі шкірок кавуна
Якщо вам сподобався рецепт фруктів з коньяком на зиму, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах .