Грецький несолодкий пиріг

Простіший рецепт годі й придумати. А приготувати грецький несолодкий пиріг – під силу кожному. Якщо у холодильнику залишилося по жмені різних продуктів – рису, консервованої кукурудзи, сиру – не пошкодуйте часу і зусиль, за хвилини уже смакуватимете ситним пирогом по-грецьки.

Ingredients

Спробуйте ще приготувати грецький святковий бісквіт.

Directions

  • Рис зварити, огірки порізати кубиками, сир потерти, зелень порізати.
  • Борошно просіяти з содою та сіллю.
  • Влити у суміш яйця, олію та молоко.
  • Замісити рідке тісто, додати всі інгредієнти (трохи сиру залишити для посипання), перемішати.
  • Викласти пиріг у змащену форму.
  • Випікати 20 хв за температури 180 градусів.
  • За 5 хв до готовності посипати тертим сиром.

Рекомендуємо також рецепт французького цибулевого пирога.

Якщо ви полюбляєте несолодку випічку і частенько тішите нею своїх близьких, якщо вам сподобався рецепт грецького несолодкого пирога, будь ласка, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора