Грецький несолодкий пиріг
Простіший рецепт годі й придумати. А приготувати грецький несолодкий пиріг – під силу кожному. Якщо у холодильнику залишилося по жмені різних продуктів – рису, консервованої кукурудзи, сиру – не пошкодуйте часу і зусиль, за хвилини уже смакуватимете ситним пирогом по-грецьки.
Ingredients
100 г довгозернистого рису
250 г твердого сиру
півбанки консервованої кукурудзи
4 мариновані огірки
зелень
8 ст. ложок борошна
4 ст. ложки молока
1 яйце
3 ст. ложки оливкової або соняшникової олії
0,5 ч. ложки соди
сіль
Спробуйте ще приготувати грецький святковий бісквіт.
Directions
- Рис зварити, огірки порізати кубиками, сир потерти, зелень порізати.
- Борошно просіяти з содою та сіллю.
- Влити у суміш яйця, олію та молоко.
- Замісити рідке тісто, додати всі інгредієнти (трохи сиру залишити для посипання), перемішати.
- Викласти пиріг у змащену форму.
- Випікати 20 хв за температури 180 градусів.
- За 5 хв до готовності посипати тертим сиром.
Рекомендуємо також рецепт французького цибулевого пирога.
Якщо ви полюбляєте несолодку випічку і частенько тішите нею своїх близьких, якщо вам сподобався рецепт грецького несолодкого пирога, будь ласка, напишіть про це у коментарях.