Лікер а-ля «Бейліс»

Поділитись публікацією:

Виготовлений 1974 року, цей ірландський лікер став засновником серії вершкових лікерів. Хто хоч раз куштував «Бейліс», запам’ятає його смак назавжди. Спробуйте приготувати лікер і ви – це смачно неймовірно! А якщо подати його в пляшечці з-під «Baileys», то підміни і не помітять.

Ingredients

  • 0,3 л горілки

  • 1 банка концентрованого молока (схоже на згущене молоко, але не солодке, можна замінити 300 мл пастеризованих вершків)

  • 1 скл. цукру

  • 1 ст. ложка розчинної кави

  • 1 ч. ложка ванільного цукру

Directions

  • Усі продукти (крім горілки) змішати, довести до кипіння (але не кип’ятити!), остудити влити горілку, перемішати.
  • Зберігати в холодильнику. Коли постоїть, трохи загусне.

Якщо вам сподобався цей напій, то спробуйте приготувати ще й лікер з натуральної кави або домашній “Лімончелло”.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...