02.05.2015

Лікер а-ля «Бейліс»

Виготовлений 1974 року, цей ірландський лікер став засновником серії вершкових лікерів. Хто хоч раз куштував «Бейліс», запам’ятає його смак назавжди. Спробуйте приготувати лікер і ви – це смачно неймовірно! А якщо подати його в пляшечці з-під «Baileys», то підміни і не помітять.

Інгредієнти

  • 0,3 л горілки

  • 1 банка концентрованого молока (схоже на згущене молоко, але не солодке, можна замінити 300 мл пастеризованих вершків)

  • 1 скл. цукру

  • 1 ст. ложка розчинної кави

  • 1 ч. ложка ванільного цукру

Приготування

  • Усі продукти (крім горілки) змішати, довести до кипіння (але не кип’ятити!), остудити влити горілку, перемішати.
  • Зберігати в холодильнику. Коли постоїть, трохи загусне.

Якщо вам сподобався цей напій, то спробуйте приготувати ще й лікер з натуральної кави або домашній “Лімончелло”.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.