Глінтвейн по-болгарськи
Кажуть, що глінтвейн добре пити для профілактики ГРВІ та для відновлення організму після застуди. Є сумніви, що алкогольні напої можуть бути корисними для здоров’я фізичного, проте багатьом, мабуть, доводилось переконуватись, що душевні хвороби алкоголь таки здатен трохи підлатати. Вино лікує душу. Гаряче вино лікує з особливим ароматом й атмосферою.
Ingredients
Приготуйте також глінтвейн “Зимовий”.
Directions
- Суміш з вина, цукру, нарізаних яблук і прянощів підігріти до 80°C й залишити під кришкою на 10-15 хвилин.
- Процідити й розлити по келихах, додавши до кожного скибку лимону та кубики яблук.
Сподобався напій? Рекомендуємо також приготувати глінтвейн по-східному.
Якщо вам сподобався рецепт болгарського глінтвейну, прокоментуйте його на сайті та поширте у соціальних мережах серед друзів.