26.02.2015

Глінтвейн по-болгарськи

Кажуть, що глінтвейн добре пити для профілактики ГРВІ та для відновлення організму після застуди. Є сумніви, що алкогольні напої можуть бути корисними для здоров’я фізичного, проте багатьом, мабуть, доводилось переконуватись, що душевні хвороби алкоголь таки здатен трохи підлатати. Вино лікує душу. Гаряче вино лікує з особливим ароматом й атмосферою.

Інгредієнти

  • 1 пляшка столового червоного вина

  • 200 г меду або цукру

  • 200 г яблук

  • 15-20 горошин чорного перцю

  • 20 г кориці

  • 10 г гвоздики

  • 1 лимон

Приготуйте також глінтвейн “Зимовий”.

Приготування

  • Суміш з вина, цукру, нарізаних яблук і прянощів підігріти до 80°C й залишити під кришкою на 10-15 хвилин.
  • Процідити й розлити по келихах, додавши до кожного скибку лимону та кубики яблук.

Сподобався напій? Рекомендуємо також приготувати глінтвейн по-східному.

Якщо вам сподобався рецепт болгарського глінтвейну, прокоментуйте його на сайті та поширте у соціальних мережах серед друзів.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.