01.10.2015

Гарбузово-сирна запіканка

Ідеальний рецепт для сніданку. Можна приготувати запіканку звечора, а можна підготувати усі продукти і спекти вранці. Аромати піднімуть на ноги всіх домочадців. А якщо додати ще й запах свіжозмеленої кави – піднесений настрій гарантований на цілий день!

Інгредієнти для запіканки

Рекомендуємо також рецепт гарбузового пирога з сиром.

Як приготувати сирно-гарбузову запіканку

  • Влити в каструлю молоко, довести до кипіння, тонкою цівкою всипати манну крупу. Готувати, помішуючи, 3 хв.
  • Гарбуз очистити, м’якоть нарізати невеликими шматочками і підсмажити на вершковому маслі, акуратно перемішуючи, хвилин 7. Дати захолонути.
  • Додати манну кашу, сир, яйця, цукор, сіль, ваніль, родзинки, перемішати.
  • Розігріти духовку до 180 ° С.
  • Підготовлену масу викласти у змащену маслом форму, поверхню розрівняти і змастити яйцем. Поставити в духовку і запікати 30 хв.
  • Подавати зі сметаною або розтопленим шоколадом.

Спробуйте ще приготувати гарбузовий хліб з цибулею.

Сподобався рецепт запіканки з сиру та гарбуза – поділіться ним із друзями в соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.