01.10.2015

Гарбузова каша на молоці в мультиварці

Найкраще розкриває свій смак печений гарбуз. Але не менш солодкий і ніжний смак має гарбуз, зварений у молоці. Крупу для гарбузової каші можна брати будь-яку, залежно від ваших уподобань. Та найбільш традиційною для України все-таки є гарбузова каша із пшоном. А приготування її у мультиварці значно спрощує рецепт.

Інгредієнти для гарбузової каші

  • 300 г гарбуза

  • 1 л молока

  • 250 г пшона

  • 50 г вершкового масла

  • сіль, цукор на смак.

Приготуйте також сирно-гарбузову запіканку.

Як приготувати гарбузову кашу в мультиварці

  • Гарбуз очистити від шкірки, порізати кубиками.
  • Пшоно ретельно промити, залити окропом, злити воду.
  • В чашу мультиварки покласти промите пшоно, шматочки гарбуза, вилити молоко, посолити, посолодити, перемішати.
  • Увімкнути мультиварку, обрати режим «молочна каша», час 50 хвилин.
  • Після звукового сигналу про готовність покласти масло, можна також всипати жменю родзинок та горішків. Перемішати і подавати.

Рекомендуємо ще рецеп розсипчастої гречки з м’ясом у мультиварці. 

Сподобався рецепт – висловіть свої зауваження та побажання у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.