Фаршировані кабачки “Осінні”
Кабачки часто начиняють тим самим фаршем, що й голубці. У цьому рецепті начинка інакша, тому й смак абсолютно новий. Кабачки виходять соковитими (завдяки овочам) і ситними (завдяки фаршу), проте не надто калорійними. Скуштуйте!
Інгредієнти для фаршированих кабачків
1 кг кабачків
300 г м’ясного фаршу
по 150 г помідорів і болгарського перцю
по 100 г цибулі, моркви
100 г твердого сиру
50 г майонезу.
Скуштуйте також фаршировані кабачки у клярі.
Як приготувати фаршировані кабачки "Осінні"
- Кабачки порізати на шматки довжиною 4–5 см, вирізати середину, викласти на деко.
- Порізати кубиками помідори перець, 100 г м’якоті кабачків і цибулю, моркву і сир потерти. Цибулю і моркву обсмажити.
- Усі овочі перемішати з фаршем, посолити, поперчити. Нафарширувати кабачки, зверху змастити майонезом.
- Запікати 1 год за температури 180 градусів. За 5 хв до закінчення посипати тертим сиром.
Радимо також приготувати кабачки “під шубою” у духовці.
Якщо вам сподобався рецепт кабачків фаршированих, поділіться ним із друзями у соцмережах.