21.09.2015

Фаршировані кабачки “Осінні”

Кабачки часто начиняють тим самим фаршем, що й голубці. У цьому рецепті начинка інакша, тому й смак абсолютно новий. Кабачки виходять соковитими (завдяки овочам) і ситними (завдяки фаршу), проте не надто калорійними. Скуштуйте!

Інгредієнти для фаршированих кабачків

Скуштуйте також фаршировані кабачки у клярі.

Як приготувати фаршировані кабачки "Осінні"

  • Кабачки порізати на шматки довжиною 4–5 см, вирізати середину, викласти на деко.
  • Порізати кубиками помідори перець, 100 г м’якоті кабачків і цибулю, моркву і сир потерти. Цибулю і моркву обсмажити.
  • Усі овочі перемішати з фаршем, посолити, поперчити. Нафарширувати кабачки, зверху змастити майонезом.
  • Запікати 1 год за температури 180 градусів. За 5 хв до закінчення посипати тертим сиром.

Радимо також приготувати кабачки “під шубою” у духовці.

Якщо вам сподобався рецепт кабачків фаршированих, поділіться ним із друзями у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.