Гострі баклажани для дорослих

Ця пікантна закуска не вимагає ні стерилізації, ні пастеризації, ні закручування банок. Вона добре зберігається у холодильнику. Чому, дізнайтеся, прочитавши рецепт. Приготуйте баклажани один раз – і вони стануть вашою улюбленою стравою!

Інгредієнти для гострих баклажанів

Радимо також приготувати мариновані баклажани “Як гриби”.

Як приготувати гострі баклажани

  • Баклажани порізати на шматки. Пересипати сіллю, та залишити на 1,5–2 год.
  • За цей час підготувати часник та перець. Баклажани промити.
  • Змішати цукор, оцет та воду, закип’ятити. Баклажани варити в маринаді протягом 5–7 хв, дати охолонути.
  • Перець та часник перекрутити або перетерти. Охолоджені баклажани пересипати гострою заправкою, розкласти у банки, залити олією. Зберігати в холодильнику чи погребі.

Скуштуйте також баклажанний салат зі смаком грибів.

Якщо вам сподобався рецепт гострих баклажанів для дорослих, розкажіть про нього друзям у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора