Кабачки під «шубою» у духовці
Легка, у міру гостра і смачна страва. Ще б пак: кабачки з помідорами і часником просто не можуть бути несмачними. Цей рецепт вас виручить тоді, коли щось треба приготувати нашвидкуруч.
Інгредієнти для страви
2 середні молоді кабачки
4 середні помідори
3 цибулини
100 грамів твердого сиру
часник
4-5 ложок соняшникової олії
сіль, спеції
зелень
Спробуйте також приготувати кабачки в часниково-горіховому соусі.
Як приготувати кабачки під «шубою»
- Кабачки порізати кружальцями завтовшки 3-4 міліметри і посолити. Коли вони підійдуть соком, рідину злити.
- У форму, в якій запікатимуться кабачки, влити кілька ложок олії, змастити дно і викласти кабачки.
- Цибулю порізати кружальцями, посолити і викласти на кабачки. Притрусити подрібненим часником.
- Наступний шар – кружальця помідорів.
- Поверх усього потерти твердий сир.
- Страву поставити на 20 хвилин у гарячу духовку.
- Подаючи на стіл, кабачки під «шубою» притрусіть зеленню.
Можете ще спробувати рецепт фаршированих кабачків.