Борщ з яйцем

Для приготування цього виду борщу знадобиться не лише буряк, а й бурячиння. Будьте певні: це смачно!
Інгредієнти для борщу
3 буряки
300 г листя буряка
петрушка, кріп
зелена цибуля
2–3 яйця
1 ст. ложка томатної пасти
2 ст. ложки лимонного соку
1 ч. ложка цукру
сіль, олія
Приготуйте також борщ із баклажанами.
Як приготувати борщ з яйцем
- Буряк очистити, натерти, скропити лимонним соком, покласти в розігріту з маслом каструлю, додати томатну пасту, налити трохи води і і тушкувати до м’якості.
- Бурякове листя нарізати і додати до буряка. Додати 2 ст. ложки лимонного соку, цукор і налити 2 л води. Коли суп закипить, додати порізану зелень і варити ще хвилин 5.
- Зварити яйця круто. Цибулю зелену дрібно нарізати.
- При подачі до столу у тарілку покласти половинку вареного яйця, сметану і посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Скуштуйте також борщ чернігівський на грушках.