17.08.2015

Борщ з яйцем

Для приготування цього виду борщу знадобиться не лише буряк, а й бурячиння. Будьте певні: це смачно!

Інгредієнти для борщу

  • 3 буряки

  • 300 г листя буряка

  • петрушка, кріп

  • зелена цибуля

  • 2–3 яйця

  • 1 ст. ложка томатної пасти

  • 2 ст. ложки лимонного соку

  • 1 ч. ложка цукру

  • сіль, олія

Приготуйте також борщ із баклажанами.

Як приготувати борщ з яйцем

  • Буряк очистити, натерти, скропити лимонним соком, покласти в розігріту з маслом каструлю, додати томатну пасту, налити трохи води і і тушкувати до м’якості.
  • Бурякове листя нарізати і додати до буряка. Додати 2 ст. ложки лимонного соку, цукор і налити 2 л води. Коли суп закипить, додати порізану зелень і варити ще хвилин 5.
  • Зварити яйця круто. Цибулю зелену дрібно нарізати.
  • При подачі до столу у тарілку покласти половинку вареного яйця, сметану і посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Скуштуйте також борщ чернігівський на грушках.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.