Борщ із баклажанами
Такого ви ще не куштували. Коли, як не зараз, у сезон баклажанів, приготувати такий оригінальний борщик? Запам’ятовуйте рецепт.
Інгредієнти для борщу
Приготуйте також приготувати мариновані баклажани «Як гриби».
Як приготувати борщ із баклажанами
- Картоплю крупно порізати, капусту нашаткувати. Налити в каструлю 2 л води і покласти картоплю і капусту. Варити до готовності.
- Цибулю і помідор дрібно нарізати. Моркву і буряк потерти на крупній тертці. Баклажан очистити від шкірки і порізати соломкою.
- У глибоку сковороду налити олію і обсмажити цибулю, баклажани, буряк, моркву, помідор. Додати лимонний сік і цукор. Овочі тушкувати до готовності.
- Коли овочі будуть готові покласти їх у каструлю з капустою і картоплею.
- Посолити за смаком. Варити близько 5 хв.
- Подавати гарячим, прикрасивши зеленню. Можна зі сметаною.
Скуштуйте також борщ “Холодник”.
Якщо вам сподобався рецепт червоного борщу з баклажаном, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.