17.08.2015

Борщ із баклажанами

Такого ви ще не куштували. Коли, як не зараз, у сезон баклажанів, приготувати такий оригінальний борщик? Запам’ятовуйте рецепт.

Інгредієнти для борщу

Приготуйте також приготувати мариновані баклажани «Як гриби».

Як приготувати борщ із баклажанами

  • Картоплю крупно порізати, капусту нашаткувати. Налити в каструлю 2 л води і покласти картоплю і капусту. Варити до готовності.
  • Цибулю і помідор дрібно нарізати. Моркву і буряк потерти на крупній тертці. Баклажан очистити від шкірки і порізати соломкою.
  • У глибоку сковороду налити олію і обсмажити цибулю, баклажани, буряк, моркву, помідор. Додати лимонний сік і цукор. Овочі тушкувати до готовності.
  • Коли овочі будуть готові покласти їх у каструлю з капустою і картоплею.
  • Посолити за смаком. Варити близько 5 хв.
  • Подавати гарячим, прикрасивши зеленню. Можна зі сметаною.

Скуштуйте також борщ “Холодник”.

Якщо вам сподобався рецепт червоного борщу з баклажаном, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.