Автор Максим Нікітін17 Серпня о 00:00145Коментарів немає
Годі уявити, що свинина може бути такою ніжною. Приготована за цим рецептом, вона просто тане у роті!.. А яблука їй додають неперевершено ніжного смаку і роблять дуже соковитою. Скуштуйте!
Свинину порізати поперек волокон на брусочки шириною 2 см. Яблука почистити, порізати брусочками. 1 ст. ложки борошна змішати з сіллю.
Розігріти олію на сковорідці, обмажити м’ясо до золотистої шкірочки, додати подрібнену цибулю. Коли цибуля підсмажиться, посипати підсоленим борошном, трохи обсмажити.
Додати яблука, смажити, поки вони злегка не карамелізуються.
Обережно влити бульйон, додати спеції, помішуючи варити близько 10 хв.
Готову страву страву приправити і посипати подрібненою зеленню.