Свинина з яблуками
Годі уявити, що свинина може бути такою ніжною. Приготована за цим рецептом, вона просто тане у роті!.. А яблука їй додають неперевершено ніжного смаку і роблять дуже соковитою. Скуштуйте!
Інгредієнти для свинини з яблуками
Приготуйте також свинину під виноградним соусом.
Як приготувати свинину з яблуками
- Свинину порізати поперек волокон на брусочки шириною 2 см. Яблука почистити, порізати брусочками. 1 ст. ложки борошна змішати з сіллю.
- Розігріти олію на сковорідці, обмажити м’ясо до золотистої шкірочки, додати подрібнену цибулю. Коли цибуля підсмажиться, посипати підсоленим борошном, трохи обсмажити.
- Додати яблука, смажити, поки вони злегка не карамелізуються.
- Обережно влити бульйон, додати спеції, помішуючи варити близько 10 хв.
- Готову страву страву приправити і посипати подрібненою зеленню.
А ви куштували свинячі реберця з духовки?
Сподобався рецепт свинини з яблуками? Тоді напишіть про свої враження у коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.