Шарлотка з яблук без яєць
Економ-рецепт швидкого пирога з яблуками. Попри те, що у ньому немає яєць, він виходить дуже смачним.
Інгредієнти для шарлотки
1 скл. борошна
1 скл. манної крупи
1 скл. кефіру або кислого молока
1 скл. цукру
125 г маргарину (півпачки)
1 ч. ложка соди
1 кг яблук
можна додати ванілін, корицю
Скуштуйте також шарлотку з абрикосами.
Як приготувати шарлотку без яєць
- Яблука почистити, порізати невеликими шматочками.
- Змішати манну крупу, цукор, кефір, розтоплений маргарин. Додати борошно, погашену соду, перемішати.
- Висипати яблука і знову перемішати. Змастити форму маслом, посипати манною крупою.
- Викласти тісто і розрівняти ложкою. Випікати 1 год за температури 180 градусів, перевірити готовність зубочисткою.
- Можна замінити яблука грушами – шарлотка буде ніжнішою та ароматнішою.
Приготуйте також яблучний штрудель.
Сподобався рецепт яблучної шарлотки без яєць? Прокоментуйте, будь ласка, на сайті та поширте рецепт у соцмережах.