Спагеті ‒ це макаронний продукт зі строго визначеними вимогами: круглий перетин, діаметр близько 2 міліметрів та довжина понад 15 сантиметрів….
Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів
Цей заклад знаходиться у місті Модена в Італії й, без сумніву, заслуговує найкращих оцінок, на які не скупляться відвідувачі та ресторанні…
19 березня цього року ресторани 150 країн світу запропонують відвідувачам меню «французької вечері» на знак вшанування французької гастрономії. Про це…
Нобу ‒ японський шеф-кухар, відомий у всьому світі. Популярність і визнання він здобув завдяки умінню поєднувати традиційну японську кухню з…
Рейтинговий список 50 найкращих ресторанів світу (World’s 50 Best Restaurant) щорічно публікує авторитетне британське видання Restaurant. Список складають на основі…
Одним із шеф-кухарів, що можуть похвалитися світовою славою є Маріо Баталі. За версією «Forbes», він заробляє близько трьох мільйонів доларів…
Десять найдорожчих у світі делікатесів. Якщо ви коли-небудь куштували щось із цього переліку, розкажіть нам, яке воно на смак. Найдорожчі…
Ще декілька років тому слово «кейтеринг» було відоме тільки професіоналам ресторанної справи. Зараз же цю послугу надають не тільки ресторани,…
Відкриття власного ресторану ‒ відповідальний та трудомісткий процес. Аби ваш бізнес став успішним, варто приділити увагу багатьом важливим аспектам та…
Успіх ‒ в дрібницях. Так, запорукою успіху вашого нового ресторану може стати вдалий інтер’єр чи гармонійне поєднання страв та посуду….