Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів

Їжа для перекусу: бутерброди, сендвічі й канапки
Їжа для перекусу: бутерброди, сендвічі й канапки

Кожному інколи доводиться обходитися перекусами замість повноцінного харчування за розпорядком. На роботі, в дорозі, в школі чи в університеті єдиним…

Какао ‒ їжа богів
Какао ‒ їжа богів

Наукова назва какао «Theobroma cacao» з латинської перекладається як «їжа богів». Його привезли до Європи іспанці у середині XVI століття,…

Масло, маргарин, спред
Масло, маргарин, спред

Масло ‒ давнє відкриття людства. Його застосовують у кулінарії як незамінний інгредієнт для приготування багатьох страв: починаючи від каш і…

Сода
Сода

Можна побитися об заклад, що сода є на кожнісінькій кухні. Вона просто мусить бути. Як кухня без соди? Торти печемо…

Рататуй з овочами та м’ясом | Рецепт в духовці та мультиварці
Рататуй з овочами та м’ясом | Рецепт в духовці та мультиварці

Тут ви знайдете два способи як приготувати рататуй з овочами та м’ясом. Рецепт класичної страви в духовці з використанням помідорів…