Ще декілька років тому слово «кейтеринг» було відоме тільки професіоналам ресторанної справи. Зараз же цю послугу надають не тільки ресторани,…
Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів
Відкриття власного ресторану ‒ відповідальний та трудомісткий процес. Аби ваш бізнес став успішним, варто приділити увагу багатьом важливим аспектам та…
Успіх ‒ в дрібницях. Так, запорукою успіху вашого нового ресторану може стати вдалий інтер’єр чи гармонійне поєднання страв та посуду….
Аби збільшити прибутки ресторану, кафе чи піцерії необхідно збільшити кількість гостей, тобто кількість чеків. Розповімо вам три інноваційні маркетингові методи…
Першим шотландцем, який удостоївся трьох зірок Мішлен став Гордон Рамзі. Сьогодні він – відомий телеведучий кількох популярних шоу та успішний…
У лютому 2003 року відомий французький кухар Бернар Луазо покінчив життя самогубством, оскільки до нього дійшли чутки, що його заклад…
Економічно обґрунтований та легкий для сприйняття бізнес-план створити не так вже й просто. Цій справі треба приділити достатньо уваги та…
Якщо ви раптом потрапите у ресторан Ninja New York можете подумати, що це місце більше підходить для видобутку вугілля, аніж…
Цей чоловік є всесвітньовідомим шеф-кухарем, ресторатором та бізнесменом. Нині він як ресторатор очолює рейтинг кухарів за оцінками французької компанії Michelin…
Завдяки своїй унікальній концепції «Їжа за 30 хвилин» Рейчел Рей досягла великих успіхів у кулінарії. Як би дивно це не…