Яблучно-бісквітний рулет

Просто фантастично смачний, легкий і унікальний рецепт рулету, адже він випікається разом з начинкою! Тобто аромати тіста і яблук наповнюють одне одного ще з духовки. Залишається тільки дістати і скрутити в рулетик. Ось і все! О ні, не все – не забути зварити каву 😉
Інгредієнти для яблучного рулету
4 великі або 6 менших яблук
4 яйця
4 столові ложки цукру
4 столові ложки борошна
4 столові ложки рафінованої олії
1 чайна ложка розпушувача для тіста
вершкове масло для змащування
родзинки, волоські горіхи за бажанням
ванілін, кориця на смак.
Рекомендуємо також рецепт яблучного простого пирога.
Як приготувати яблучно-бісквітний рулет
- Яблука почистити (шкірку знімати не обов’язково), потерти на грубій тертці.
- Додати трішки цукру, корицю, вимішати.
- Прямокутне деко застелити пекарським пергаментом, змазати його вершковим маслом, викласти потерті яблука, розрівняти ложкою або лопаткою.
- Білки міксером збити з цукром у щільну піну. Додавати по одному жовтку, по одній ложці борошна, змішаного з розпушувачем, по одній ложці олії і щоразу обережно перемішувати.
- Вилити тісто на яблука, обережно розрівняти.
- Поставити деко у розігріту духовку. Запікати 20-30 хвилин до ледь золотистої скоринки.
- Дістати готовий корж, обережно перевернути на розстелений рушник, зняти пергамент.
- Допомагаючи рушником, гарячий корж скрутити в рулет, охолодити.
- Посипати цукровою пудрою, порізати на порційні шматочки.
Спробуйте ще приготувати яблучний штрудель.
Сподобався рецепт яблучно-бісквітного рулету? Прокоментуйте його на сайті та поширте серед друзів.