22.10.2015

Двоколірне печиво «Равлики»

Це розсипчасте ароматне печиво до того ж ще й оригінальне. Воно прикрасить будь-який стіл, а дітям стане великою радістю. Також не пошкодуєте, якщо залучите дітей до його приготування. Ділимося рецептом.

Інгредієнти для печива «Равлики»

Можна ще приготувати печиво зі шматочками шоколаду.

Як приготувати двоколірне печиво

  • Яйце збити з цукром, всипати розпушувач.
  • Мяке масло розтерти з борошном, сюди ж вилити яєчно-цукрову суміш і замісити тісто. Поки ще воно буде липнути до рук, тобто потребуватиме додавання борошна, розділити його на 2 рівні частини. В одну всипати какао (якщо потрібно, то і борошна) і замісити. До другої додати борошна і теж замісити.
  • Розкачати з обох шматків тіста тонкі рівні прямокутники, покласти один на другий, згорнути рулетом і порізати на шматочки завтовшки 1 сантиметр.
  • Викласти на деко і випікати 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

Радимо ще рецепт ніжного пісочного печива.

Сподобався рецепт печива «Равлики» – поширте його у соціальних мережах серед своїх друзів.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.